Børnehuset Atlantis
Børnehuset Atlantis
Ryttergårdsvej 100-102
3520 Farum
vbs2@furesoe.dk
Børnehaven: 72358354
Vuggestuen: 72165000
Vibeke 72165208

Kalender

Børnehuset Atlantis er en del af dagtilbudsområdet i Furesø kommune. Her er vores tilsynsrapport.

Pr 1/1-2020 har vi skriftet navn til Børnehuset Atlantis fra Børnehusene.

Årets gang


ÅRETS GANG:

FASTELAVN
I februar laver børnene fatalavnsting og fastelavnsmandag møder de udklædte for at slå katten af tønden og deltage i de mange fastelavnslege.

PÅSKE.
Vi pynter op til påske og når vi nærmer os, bliver der malet påskeæg, som vi senere triller ned af bakken. Bagefter leger vi alle de påskelege vi kan finde på.

SOMMERFEST.
Sommerfesten er for hele familien en dag i sommeren. Børnene starter kl.10, og kl.16 dukker familien op. Vi hygger os med god mad, og forskellige aktiviteter og underholdning som sommerfestudvalget har fundet frem til.

ARBEJDSLØRDAG.
I løbet af foråret holder vi en festlig udendørs "arbejdsdag" – hvor børn og voksne reparerer og bygger om på lege­plad­sen.

MADAM BLÅ.
Blå 2 gange om året, på en fredag, inviteres hele familien på en bid kage og en tår kaffe fra Madam Blå. En hyggestund for børn og voksne fra kl.15 til lukketid.

FØDSELSDAG.
Når børnene har fødselsdag, holder vi den med glæde eller kommer på besøg.

JULETRADITIONER.
I december får vi besøg af nissemanden. Vi vækker ham i kælderen og han kommer med op i al-rummet og danser om juletræet. Dagen før spiser vi risengrød med børnene og sætter grød og juleøl ned til nissen. Vi spiser også julefrokost sammen med børnene. Børnene er med til at bestemme pålægget og det smør selv maden.

LUCIAFEST.
Den 13.december holder vi ” "åbent hus" med gløgg og æbleskiver. Børnene går i Luciaoptog og synger julen ind på smukkeste vis i et hus de selv har pyntet op efter alle kunstens regler.

FORÆLDREMØDE.
Vi afholder forældremøde 2 gange om året. Et om foråret og et i efteråret med valg til bestyrelse.

SANKT HANS.
Vi laver en heks og brænder hende af om eftermiddagen, sammen med børnene.